Hvem er vi?

Vi er 5 medarbejdere i Jobcon. Vi har alle lang erfaring med forskellige områder, der på den ene eller den anden måde har noget at gøre med det at søge job. Vi er alle klar til at hjælpe dig, så du får den bedste jobansøgning. Vi kan også hjælpe dig, så du er klar til selve jobsamtalen. Som rekrutteringskonsulent bliver man ofte overrasket over, hvor dårligt forberedt jobansøgere er på selve jobsamtalen. Du kan derfor forbedre dine chancer for at få jobbet meget ved at forberede dig ordentligt og det kan vi hjælpe dig med.

Mogens

Mogens Jungersen – Du kan læse mere om Mogens på hans Linkedin profil.

Mogens har arbejdet med at skrive jobansøgninger, CV’er og med at hjælpe jobsøgere med at forberede og øve jobsamtaler siden 2006. Han har arbejdet som management- og rekrutteringskonsulent i mange år, de seneste år i NNIT A/S i Novo Nordisk koncernen og assisterer endvidere en række virksomheder med headhunting.

  • “Jeg arbejder i Jobcon, fordi det er en fantastisk fornemmelse at hjælpe andre med at få et nyt job.”

Solveig Christensen – Du kan læse mere om Solveig på hendes Linkedin profil.

Solveig har i mange år arbejdet som konsulent med fokus på sprog og kommunikation. Hun har solid erfaring som tekstforfatter, korrekturlæser, oversætter og har arbejdet med alle former for tekster på både dansk, norsk og svensk. Solveig behersker dansk, norsk og svensk på højet niveau og kan oversætte til og fra alle tre sprog.

  • “Jeg arbejder i Jobcon, fordi jeg rigtig godt kan lide at arbejde med skriftlig kommunikation på de nordiske sprog…dansk, norsk og svensk.”

Charlotte Lind Hansen – Du kan læse mere om Charlotte på hendes Linkedin profil.

Charlotte har i mange år arbejdet som redaktør af lærebøger og har skrevet tekster til pjecer, hjemmesider og jobansøgninger. Hun har ligeledes arbejdet med undervisning og rådgivning inden for sundhedsområdet gennem mange år. Kommunikation har således været et centralt punkt i hendes arbejdsliv i mange år.

  • “Jeg arbejder i Jobcon, fordi jeg som ”forfatter” af andres jobansøgninger virkelig kan hjælpe og gøre en stor og positiv forskel i andre menneskers liv.”

Gitte Schrøder Garde – Du kan læse mere om Gitte på hendes Linkedin profil

Gitte har en lang karriere bag sig som personaleleder, er eksamineret og certificeret coach ud fra ICF’s (International Coach Federation) etiske og internationale standarder og krav til kompetencer for en professionel certificeret coach. Gitte har lang erfaring som coach og har både brugt sine coachkompetencer i rollen som personaleleder og som selvstændig coach.

  • “Jeg arbejder i Jobcon, fordi jeg som en erfaren coach kan hjælpe andre med at finde ud af, hvad de gerne vil i deres arbejdsliv…og det er for mig personligt meget givende.”

Mark Russel Hanger – Du kan læse mere om Mark på hans Linkedin profil

Mark har i mange år arbejdet som højt specialiseret IT-medarbejder i den offentlige sektor og har endvidere mange års arbejdserfaring fra Mellemøsten. Mark har foruden sin dybe IT-viden et unikt kendskab til både det engelske og det danske sprog. Han er med engelsk som modersmål vores garant for, at jobansøgninger og CV’er formuleres på korrekt engelsk.

  • “Jeg arbejder i Jobcon, fordi jeg i Jobcon kan lære andre om de mange sprogelige muligheder i det engelske sprog ….og det kan jeg rigtig godt lide.”