Karrierecoach

Vi kan alle have brug for at føle efter og tænke over, om vi nu også har det rigtige job. Vi bruger mange timer på vores arbejde, så vi skal have det godt med at gå på arbejde – det skal være sjovt, vi skal lære noget og vi skal kunne se, at det nuværende job hjælper os i den retning vi gerne vil ….

Et karrierecoach forløb hjælper dig med at afklare dine ønsker, dine mål og vejen hen mod dine mål. Vi udarbejder sammen en konkret plan for, hvordan du kan komme videre i dit arbejdsliv og nå de mål, som du sætter dig.

Forud for et karrierecoachforløb modtager du en række spørgsmål, som du skal besvare og sende retur, så coachen har et solidt baggrundsmateriale at basere den første samtale og det samlede forløb på.

1 samtale 90-120 minutter

Vi sender dig forud for den første samtale et spørgeskema, som du bedes returnere inden den første samtale. Under den første samtale gennemgår vi spørgeskemaet og sætter rammerne for det forløb, som vi sammen skal skabe. Vi afklarer, hvad det er for konkrete mål, som vi skal arbejde henimod..

2-8 samtaler af 60-90 minutter

Vi arbejder videre med de konkrete mål og sætter nogle mål for hver samtale, så vi har en samlet plan for hvert møde. Vi arbejder ofte med hjemmeopgaver, så du fra gang til gang har en opgave, som vi så skal se på og være nysgerrig overfor.

1 samtale af 90-120 minutter

Vi gennemgår hele dit forløb og taler om, hvordan du fremadrettet selv kan arbejde videre med de ting, som du har lært under forløbet, og hvordan du kan arbejde videre for at nå dine mål.

Spørgsmål?

Ring til os på 60 42 41 40

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

Få mere at vide
Sender