Outplacement

Det er i alles interesse at få sagt pænt farvel til den eller de medarbejdere, som skal forlade virksomheden. Det vil altid gøre ondt at skulle afskedige, men det gør situationen langt bedre for alle involverede, når afskedigelsesprocessen er grundigt forberedt, og virksomhedens tilbud til den afskedigede starter straks efter afskedigelsen.

Den afskedigede medarbejder har brug for en uafhængig sparringspartner, der kan hjælpe medarbejderen med at tage de første skridt videre mod et nyt job. Virksomheden har ligeledes brug for gode ambassadører i form af medarbejdere, der – afskedigelsen til trods – føler sig godt behandlet. Virksomheden har også brug for at sende et vigtigt signal til de øvrige medarbejdere om, at der bliver taget godt hånd om alle medarbejdere, også de der måtte blive afskediget.

I Jobcon har vi specialiseret os i at hjælpe den enkelte afskedigede medarbejder med hurtigst muligt at afklare nye jobmuligheder og ønsker. Vi støtter medarbejderen med alt fra coaching, udarbejdelse af jobansøgninger, CV’er, linkedin profiler og træning i jobsamtale.

Vi arbejder med de spørgsmål, som medarbejderen kan have umiddelbart efter opsigelsen, jobønsker på kort og langt sigt og udarbejder en handlingsplan med konkrete aktiviteter, som vi assisterer medarbejderen med at føre ud i livet.

Karrierecoaching, for dig der tænker på om, hvorvidt du skal blive i dit nuværende job eller skifte

Spørgsmål?

Ring til os på 60 42 41 40

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

Få mere at vide
Sender